Mastercook: Teambuilding de cuina per equips.


També conegut com el “Teambuilding MasterChef”, Mastercook es la nostra activitat clau, on els participants s’endinsen al famós programa de televisió amb el seu presentador, el seu jurat i les seves cuines, amb un objectiu: fer el millor plat.

espacio-masterchef-mastercook-the-playcook-min

Vols viure l'autentica experiència MasterChef amb els teus companys de feina, el teu grup d’amics o familiars?


Prepara’t per a sentir-te com un autentic concursant, perquè a The Playcook t’organitzem la nostra activitat Mastercook, un teambuilding de cuina per equips a l’estil MasterChef, ideal per a teambuildings d’empreses, aniversaris, comiats de solter/a, celebracions i activitats en grup, o simplement per a passar-ho en gran amb qui tu vulguis!.

Aquesta activitat recrea l’experiència MasterChef en equips, 100% pràctica, participativa i sobretot, divertida.

Com funciona l'activitat Mastercook?


Igual que en el exitós programa de televisió, en aquesta activitat MasterChef es dividirà el grup en equips. Cada equip disposarà d’una caixa amb ingredients, eines de cuina i altres utensilis, i d’un espai de treball totalment equipat per a cuinar la seva pròpia recepta. Cada equip tindrà un temps determinat per a crear la seva recepta; la millor recepta!

Cap equip tindrà els mateixos ingredients, de manera que ningú cuinarà el mateix plat, però amb cadascuna de les caixes d’ingredients existeixen una àmplia varietat de receptes que cuinar. Tot dependrà de la creativitat de cada equip en el moment de triar el seu plat.

teambuilding-masterchef-barcelona-sant-cugat-the-playcook

On viure l’experiència Masterchef?


La nostra activitat Mastercook et transportarà de ple a l’experiència MasterChef a Sant Cugat, a 10 minuts de la ciutat de Barcelona, perquè no us sigui complicat arribar ni aparcar i pugueu gaudir directament de l’activitat gastronòmica.

Qui pot fer el taller de cuina Mastercook?


Igual que al programa MasterChef, aquesta activitat es pot organitzar per a adults, però també per a nens i joves. Independentment del nivell gastronòmic de cadascun, amb aquesta activitat passareu unes hores molt divertides i posteriorment compartireu i gaudireu del menjar així com petits trucs i consells dels nostres xefs. Així, podreu sorprendre a qui vulgueu a la cuina amb un plat al mes pur estil MasterChef

Per quin tipus de plans encaixa l'activitat Mastercook?


Els tallers de cuina que porten als participants a sentir-se com a concursants de MasterChef són els plans més originals i més sol·licitats en els últims anys en activitats per a teambuildings, grups d’amics, activitats en família, celebracions i festes o tallers de cuina per a comiats de solter o soltera diferents i úniques, ja que a més es poden afegir més serveis que facin de l’experiència un record inoblidablement divertit.

Si estàs pensant a nivell empresa, l’activitat Mastercook és el nostre top vendes! L’activitat de Team building Masterchef és el millor taller per a fomentar el bon ambient en els grups de treball o per a celebrar sopars d’empresa cuinant amb els teus companys. Una activitat ideal per a sopars d’empresa diferents i exitosos.

En resum, si vols gauir del taller de cuina Mastercook per sentir-te com un concursant i viure l’experiència Masterchef, a continuació trobaràs un resum i un formulari de contacte per sol·licitar un pressupost per tu i el teu grup:

  • Idiomes disponibles: castellà i català. Anglès sota petició.
  • Durada: 3-4 hores (activitat i degustació)
  • Localització: Sant Cugat del Vallés, Barcelona